Skip to main content

23 October

Assalamualaikum

23 October 2018
Genap usia aku 31 tahun
Alhamdulillah :)
Got surprised from husband on that day.
Ibu ayah belanja makan.
Dan week later kak non a.k.a bff pulak buat birthday treat :)

 I've got another birthday cake & present too!
Alhamdulillah.
Doakan yang terbaik untuk aku.

Comments

Popular posts from this blog

KAWAN MENJADI LAWAN *long post*

Assalamualaikum
Lama aku simpan. Hanya suami dan rakan terdekat je yang tahu. I mean tahu CERITA SEBENAR. Kawan menjadi lawan..
Aku online seller. Ada few products yang aku jual, tapi ada satu product yang aku betul-betul focus. Sebabnya? Sebab aku rasa best dengan product tu. Then founder product tu adalah kawan aku. Lama dah kawan, bermula dari myspace masing-masing peminat novel, sampailah beberapa bulan lepas kami berkawan baik. 
Dari segi bisnes, awalnya aku respect dia. Banyak idea, cepat bertindak. Tapi lama-kelamaan aku nampak dia hanya seorang yang TAMAK. Sehinggakan semua dropship & agent bawah stokis pun nak dikacaunya. Diugut untuk downgrade title tu kalau tak capai achieve monthly target. Dan aku, sebagai seorang kawan yang baik, aku suarakan pendapat aku. Dengan cara yang baik of course, takde maki hamun. Tu bukan style aku.
Tapi lain orang lain penerimaan. Aku tak tahu dia tak suka, tapi aku dapat rasa. Come on! Aku tak bodoh. Aku berani suarakan pendapat aku bukan…

It's been a while...

Assalamualaikum...
Lama tak update. Jangankan kata nak update, bukak blog pun tak. Mood menulis hilang dibawa angin lalu... Atau bahasa lebih tepat lagi, MALAS. Bila jin M dah masuk dalam diri, tu yang sampai blog pun dibiarkan sepi😀 But InshaAllah I will try my best to keep you guys updated. 
See ya!