Tuesday, April 11, 2017

Ramadhan Kian Hampir

Dah nak puasa dah. Lebih kurang 40+ lagi ea?

Soalan aku...Dah habis ganti puasa ke tu? :)

Monday, April 10, 2017

Jom Cari Duit Raya! DROPSHIP DIPERLUKAN

Assalamualaikum korang.

Posting ni khas untuk sesiapa yang nak cari side income. Aku perlukan DROPSHIP untuk aku bimbing. Lagi ramai lagi bagus, senang aku nak coaching semua sekali.

Nak jual apa?

#pepiumkochek

Apa benda #pepiumkochek ni?

Wangian inspired dari jenama antarabangsa. Guna pati perfume ye sayang sayang sekalian. Sebab tu bau tahan lama. Sebijik ori!

Apa syarat-syarat untuk jadi dropship?

-Yuran komitmen RM25 (bayar sekali je seumur hidup)
-FREE 1 PERFUME 
-FREE COACHING with leader (aku lettew!)
-FREE SHARING ON TIPS/SKILL BUSINESS
-Team support (aku masukkan korang dalam group whatsapp, berkawan lah korang dengan geng yang lain)

Jom! Join #teamTira.

Aku baik hati, garang garang manja gituuu. Whatsapp aku kalau berminat tau. 014-2277161

***No tel aku tu khas untuk urusan bisnes je. Yang serius nak join je whatsapp. Bukan untuk korang gatal saje nak berkenalan ye. Tq.
 

Copyright 2015 © Athirah Diyana. Design by Ayu Barbydol