Tuesday, April 11, 2017

Ramadhan Kian Hampir

Dah nak puasa dah. Lebih kurang 40+ lagi ea?

Soalan aku...Dah habis ganti puasa ke tu? :)

Monday, April 10, 2017

Jom Cari Duit Raya! DROPSHIP DIPERLUKAN

Assalamualaikum korang.

Posting ni khas untuk sesiapa yang nak cari side income. Aku perlukan DROPSHIP untuk aku bimbing. Lagi ramai lagi bagus, senang aku nak coaching semua sekali.

Nak jual apa?

#pepiumkochek

Apa benda #pepiumkochek ni?

Wangian inspired dari jenama antarabangsa. Guna pati perfume ye sayang sayang sekalian. Sebab tu bau tahan lama. Sebijik ori!

Apa syarat-syarat untuk jadi dropship?

-Yuran komitmen RM25 (bayar sekali je seumur hidup)
-FREE 1 PERFUME 
-FREE COACHING with leader (aku lettew!)
-FREE SHARING ON TIPS/SKILL BUSINESS
-Team support (aku masukkan korang dalam group whatsapp, berkawan lah korang dengan geng yang lain)

Jom! Join #teamTira.

Aku baik hati, garang garang manja gituuu. Whatsapp aku kalau berminat tau. 014-2277161

***No tel aku tu khas untuk urusan bisnes je. Yang serius nak join je whatsapp. Bukan untuk korang gatal saje nak berkenalan ye. Tq.

Thursday, March 9, 2017

Oi lama menghilang!

Assalamualaikum korang!

Haaaa....aku muncul balik! Last update raya tahun lepas. Giler lah! Haha! Ni pun aku on blog balik lepas beberapa kali percubaan. Lupa password punya pasal. Bahana abaikan blog -_-

Errmmm....Apa ek nak update. Life? Biasa2 je, happy macam orang lain jugak ;) Masih single but not available. Tak lama lagi inshaAllah :) Doa baik-baik je k.

Sekarang aku makin aktif bisnes online. Alhamdulillah untuk #pepiumkochek aku dah ada team sendiri. Aku leader yang hebat tau tak?! Hehe...Haruslah puji diri sendiri. Nak harap korang puji aku entah bila :D Nama team aku #teamTira. Dah ada agents & dropship sendiri. Alhamdulillah...

Yang tu main bisnes aku. Then aku ada focus kat 2 lagi produk. Lipmatte dengan jus detox. Nanti lah aku story kat post lain ek.

Apa lagi nak bagitau?? Tu je kot. My life is just fine. Alhamdulillah :)

Oh ye! Ak check statistik blog tadi, pageviews semalam, 990. Pageviews last month 3850. Tanjat akak!!! Korang dah kenapa bukak blog aku walaupun post aku tak gerak2 dok tang tu je. Korang baca post yang mana? Anyway, thanks sebab terus membaca walaupun tuan blog hilangkan diri. Sayang korang!

Tata!
 

Copyright 2015 © Athirah Diyana. Design by Ayu Barbydol