Sunday, June 19, 2016

PROMO RAYA #pocketperfume by Khadijah Ibrahim [Sticky Post]

Baru start puasa, dah menyibuk aku nak buat PROMO RAYA #pocketperfume ni ha. Ada aku kesah?? Haha!

Alkisahnya last postage untuk #pocketperfume ni adalah pada 20/6/2016. Jadi aku buat awal supaya korang ada masa untuk order & bayar sebelum tarikh tu. Aku pun ada lah masa nak packing, tulis consignment note bagai. Ye dak?
1 pc - RM17
2 pcs - RM32
3 pcs - RM47
*harga tak termasuk kos pos ye

Jom mewangi di hari raya! 

Whatsapp 014-2277161 atau pm aku kat facebook aku lerrr... Athirah Diyana

2 comments :

nuyui a.k.a miss YUI said...

lekaih lekaih sape nak beli..

AinAthirah Anuar said...

Semoga murh rezeki akak ! :D. Oh tak wish lagi dkt akak. Selamat menyambut Ramadhan Kareem sis :) Semoga amalam ramadhan kalini lebih banyak. Amin

 

Copyright 2015 © Athirah Diyana. Design by Ayu Barbydol