Saturday, June 18, 2016

#pocketperfume, #inspiredperfume & #MissPerfume

Apahal banyak sangat hashtag tu? Apahal kejap panggil #pocketperfume, kejap kang panggil #inspiredperfume. Eh tetiba kau mentioned #MissPerfume pulak. Confuse lah!

Kakak2 cantik, abang2 hensem sekalian jangan confuse ye. Meh nak habaq mai..

Brand: #pocketperfume

Produk: #inspiredperfume & #MissPerfume

Faham? 

Brand kami adalah #pocketperfume. Kenapa nama pelik? Sebab perfume ni pocket size, mudah nak bawak travel. Korang selit dalam poket pun jalan.

Dan di bawah brand ni, ada 2 jenis perfume iaitu #inspiredperfume & #MissPerfume.

PERBEZAAN
#inspiredperfume: diinspirasikan dari jenama antarabangsa. Setakat ni kami ada 14 wangian wanita dan 12 wangian lelaki. Banyak bau lah senang cerita.

#MissPerfume: Signature perfume dari founder kami, Khadijah Ibrahim. Ada 1 bau sahaja iaitu bau buah cherry manis. Didatangkan khas dengan bekas baldu custom made.

Faham ye anak2? Hehehe....

Meh kita usha sikit 'wajah' perfume ni.
#inspiredperfume

#MissPerfume

HARGA
#inspiredperfume: RM17 tak termasuk postage
#MissPerfume: RM22 tak termasuk postage

Suka? Nak try? Boleh whatsapp 014-2277161 atau pm facebook Athirah Diyana

2 comments :

 

Copyright 2015 © Athirah Diyana. Design by Ayu Barbydol