Tuesday, May 31, 2016

AGENT/DROPSHIP WANTED!

Minat bisnes? Tapi tak tahu nak berniaga apa? 
Atau kekurangan modal?

Aku nak tawarkan sesuatu untuk korang yang berminat.
Pilih nak jadi AGENT atau DROPSHIP.

Bagi yang baru nak mencuba, aku suggest untuk start dengan dropship. Tak perlu simpan stok. Korang cuma perlu promote sahaja. Submit order pada aku setiap hari Rabu. Packing, postage semua aku handle. 

Modal dropship. RM20. Ni adalah yuran seumur hidup. Dan akan dapat 1 perfume percuma! One day bila korang nak upgrade jadi agent, tak perlu bayar yuran dah.

Agent. Yuran sama macam dropship. RM20 (free 1 perfume). Tapi agent wajib beli stok minimum 6 pcs.

Banyak ke modal nak pakai?

Tak. Korang cuma perlu keluarkan modal RM98 sahaja untuk jadi agent.

Macam menarik. Tapi jual apa?

Ni dia... #pocketperfume_byKhadijahIbrahim

Macam mana? Berminat?

Kalau berminat, boleh Whatsapp aku kat nombor dalam gambar tu ye. Atau email ke athirahdee@gmail.com.

-XOXO-

2 comments :

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck ya..

Aini Shah said...

Hi Athirah, I came across your blog and I enjoyed reading your amazing stories. Interested to collaborate? Email me at nurul.aini@my.zalora.com I couldn't find your email so I am leaving a comment to u. Hope to hear soon. Thanks! Ps: this is NOT a spam yah haha :)

 

Copyright 2015 © Athirah Diyana. Design by Ayu Barbydol