Wednesday, January 6, 2016

Check-in Hospital

Hari ni adik aku 'check-in' hospital. Second operation untuk lutut dia. Beberapa bulan lepas dah buat first operation. Dah sampai masa untuk yang kedua.

Hari ni 'check-in', esok maybe pagi dia operate. So aku ambik cuti untuk temankan dia kat hospital. Memang swasta, nurse akan jaga tapi lebih selesa kalau aku dapat bersama-sama ibu tunggu sampai operation tamat.

Hopefully kali ni takda sebarang komplikasi. Last time, masa tengah operation doktor tengok urat kaki dia putus. Jadi timing operation tu jadi lebih dari yang dijangka.

Tolong doakan adik aku cepat sembuh. InshaALLAH ini ujian serta penghapus dosa-dosa dia. Aamiin...

11 comments :

Shikin Razali said...

Assalamualaikum, akak doakan semoga adik awak cepat sembuh, insha Allah.. =D

Mrs Yatie said...

amin.PG doakan segalanya berjalan dengan lancar dan dipermudahkan segala urusan. amin. amin.

PeRdU cINta said...

amin...moga Allah permudahkan setiap urusan ya..

nuyui a.k.a miss YUI said...

semoga urusan pmbdahan dipermudahkan ya..

Mohd Noor Shawal said...

Shawal singgah + follow sini ye... ^^

jemput join GA Shawal.. :)

http://akubukaninnocent.blogspot.my/2016/01/GiveawayWelcome2016.html

Aqilah Azmi said...

akak pun take care jgk :)
get well soon adik kak huhu <3

Farhana Zukri said...

insya-Allah adik Thirah akan selamat :) doakan yg terbaik untuk dia

Munirah Mustafar said...

salam perkenalan...
saya baru follow awak...

~Admin : My New Blogger~
http://munirahmustafar84.blogspot.my

Melissa Muklis said...

ngilu dengar part urat putus tu.. huhu semoga adik akak cepat sembuh :D

Nabila Syifa said...

Semoga baik2 blaka

Aisya Ahamad said...

Insyaallah dia akan cepat sembuh. Semoga semuanya berjalan lancar. :-)

 

Copyright 2015 © Athirah Diyana. Design by Ayu Barbydol