Thursday, December 31, 2015

#throwback 5 [2015]

Rezeki lebih tahun ni, dapatlah kami sekeluarga bercuti ke Sabah awal tahun ni. First time sampai sana, jatuh cinta dengan bumi di bawah bayu tu ^_^
Memula kitorang duduk kat KK. Lepas tu off to Kundasang. Ya Allah.....Kundasang sangat best!!!! Banyak tempat kitorang pegi. Kalau korang pegi Sabah, kira macam wajib lah pegi ke Kundasang sekali. Banyak tempat menarik! 

Sebelum ni banyak post pasal Sabah, aku sertakan nama tempat dan gambar-gambar sepanjang kitorang kat sana. Tapi aku dah delete sebab aku taknak ada walau sekeping pun gambar aku dan family dalam blog. Blog ni public jadi korang faham-fahamlah ye ;)

KK pun best tau. Seafood dia memang mabeles! Murah pulak tu. Ibu dah sebut nak pegi Sabah lagi. Ibu betul-betul jatuh cinta dengan Kundasang. Hihi!

Kalau ada rezeki lebih inshaALLAH boleh pegi lagi :)

No comments :

 

Copyright 2015 © Athirah Diyana. Design by Ayu Barbydol