Friday, December 18, 2015

#inspiredperfume SALE

Alhamdulillah... #inspiredperfume semakin mendapat tempat di hati ramai orang. Tak sepopular brand perfume lain tapi alhamdulillah. Sehingga sekarang, aku dah ambik order untuk Batch 2. Batch 3 akan dibuka sedikit masa lagi :)

Sekarang dah ada #inspiredperfumeForMen tau! 
Packaging dia of course lah lain dari yang perempuan punya. Haha! Kang bagi sticker sama kau ingat lelaki nak???
Ha.....Kacak bergaya tak? Kehkeh... Kalau nak beli untuk ayah, suami, adik lelaki, abang atau si dia, aku recommend Legend & Boss Signature. Wangissss~~~~~

Oh ya! Sekarang ada SALE tau!
Bolehlah try beli 1 untuk diri sendiri, 1 lagi untuk pasangan ;) Whatsapp nombor kat dalam gambar tu kalau nak order k.

-XOXO-

3 comments :

sya mimie said...

comelnya perfume tu..

Chan said...

Wahh nampak menarik perfume tu
Kite jalan jalan kejap kat sini.
Mencarik blogger yang still aktif :)

Cik Yaya said...

salam cik tirah..
lama yaya xlawat cik tirah...huhu
apa khabar?

wangi ke..trigin nk beli tp risau bau xsesuai pula.. >,<

 

Copyright 2015 © Athirah Diyana. Design by Ayu Barbydol