Tuesday, November 3, 2015

Sorry...

Lega bila dah minta maaf pada yang sepatutnya. Segala salah faham sebelum ni, insyaALLAH dah selesai. Walaupun melalui si dia je aku mohon maaf, tapi the fact that 'mereka' sudi approve friend request aku semula dah cukup jadi petanda baik bagi aku.

Belajar dari kesilapan. Kadang-kadang apa yang kita baca tak semestinya ditujukan buat kita. Hati aku memang sensitif, pantang diusik. Lepas ni lebih berhati-hati. ^^ Mujur ada si dia yang banyak bagi nasihat walaupunnnnn kadang-kadang nasihat dia berlalu bak angin je kat telinga aku. Hahaha!!! 

Tapi lepas lepas tu, aku start berfikir balik lah. So takda lah membaziaqqq ayaqq liuq dia nasihatkan aku. Kehkeh!

5 comments :

Shila Azizi said...

Style sis sama macam hubby...dia dengar apa kita bebel tapi dia buat bodoh padahal lepas tu dia sendiri fikir.

Aisya Ahamad said...

Biasalah kan. Manusia mana yg tak penah buat silap. Mana ada org sempurna kan? :-)

Puan Wawa said...

singgah pagi..")

Melissa Muklis said...

alhamdulillah.. hehe sama la kita kak.. Lissa pun cepat tersentuh. tapi tak lama la.. hehe

Mizz Aiza said...

bersama memaafkan antara satu sama lain..

 

Copyright 2015 © Athirah Diyana. Design by Ayu Barbydol