Wednesday, November 25, 2015

#inspiredperfume....A Smell To Remember

Pernah dengar Inspired Perfume?

Inspired pefume ni sebenarnya wangian yang di inspirasikan dari jenama-jenama antarabangsa.
Ada 8 jenis wangian semuanya. Dan semua bau sangat best!

>>10 ML
>>Spray
>>Boleh dibawa solat
>>Wangian tahan lama
>>Poket saiz yang mudah dibawa ke mana-mana
>>Murah & mampu milik

Berapa murah tu? 
RM15 TAK TERMASUK POSTAGE
-RM6 (Semenanjung)
-RM9 (Sabah/Sarawak)

Aku guna Gucci Flora, sangat sangat sangat wangi weh!!!! Ada banyak lagi feedback positive dari pembeli.
Kalau berminat, boleh whatsapp nombor kat atas tu. Tak rugi try. RM15 je. Kecik comel jeee....kalau travel senang bawak, tak makan space pun. 

A SMELL TO REMEMBER...

8 comments :

sya mimie said...

Syngnya kita makin xblh tahan bau2 an lpas bersalin ni.. Cpat je sakit kpla.

nuyui a.k.a miss YUI said...

kdg yg insired ni mmg tahan lama juga baunya..

yui suka kalau ada escada..huhuhu

Sue Izza said...

kkdg minyak wangi camni lagi tahan lama kann

Nabila Syifa said...

mcm best je perfume ni

Athirah Zain said...

Owh, ada yg jenis inspired camni... Baru tau..hehe.. Tp not bad la kalo bau dia lebih kurang kan, baik beli yg murah la kan..haha ^^

Farrah MF said...

Eh,..bagus ni...macam tertarik je :)

Maria Firdz said...

Ramai guna tapi tak pernah terfikir nak beli..

Cik Yaya said...

lau harge tu tmasuk pos xdpt ke?
ngeeeee =D

 

Copyright 2015 © Athirah Diyana. Design by Ayu Barbydol