Thursday, October 8, 2015

Smile!

Dalam hidup kita, tak semua akan sukakan kita dan apa jugak yang kita buat. Let them be. Diorang suka ke tak, lantak pi lah kat diorang. Asalkan kita tak kacau diorang dan tak buat sesuatu yang salah then it is ok. 

Pedulikan kata-kata jahat orang macam tu, jangan ambik port sangat nanti sakit hati. Teruskan positif, kuatkan semangat, lakukan yang terbaik dan terus TERSENYUM!

3 comments :

kisah earty said...

done follow..singgah dr segmen http://www.masturadin.com/2015/10/give-away-nurfuzie-dot-com-1-bernilai-RM1000.html

Melissa Muklis said...

hidup dengan manusia memang banyak ragam. kalau sabar ja boleh handle dengan baik.. hehe dan senyum tu penawar duka :D

Mizz Aiza said...

betul tu.. tak semua orang sukakan kita.. pedulikan mereka.. yang penting kita tak buat salah..

 

Copyright 2015 © Athirah Diyana. Design by Ayu Barbydol