Sunday, October 25, 2015

Happy Birthday to Me!

Alhamdulillah...23 Oktober 2015 genaplah usia aku 28 tahun. Selama itu Allah bagi pinjaman nyawa, dan Dia masih izinkan aku bernafas. InsyaALLAH more years to come, dengan izinNya...

Maaf aku tak sempat nak update entry since Jumaat lepas sebab aku ada HSEMS Training. Baru berkesempatan mengadap laptop hari ni. 
Hari Jumaat malam, celebrate birthday kat rumah je dengan kek tajaan adik aku. Sedap! Kek yang kaya buah-buahan. Memang mewah giler lah! Then dapat hadiah dari ibu ayah. Sebentuk cincin emas. This year memang ibu ayah bagi hadiah tu je untuk puteri-puteri diorang. Jadi tak surprise la sebab kitorang dah tahu awal-awal lagi. Kehkehkeh!! Pernah satu tahun tu, tahun bear yang gedabak gila. Habis semua dapat bear :D

Malam semalam pulak, kitorang celebrate kat Seoul Garden. Adik aku jugak belanja. Dah jadi trend family kitorang, kalau ada birthday mesti keluar makan. Dulu-dulu ibu ayah bayar, tapi sejak aku dan adik aku dah keje, kitorang pulak yang bayar. Cuma kali ni sebab birthday aku kan, so dia sorang bayar :P

Thanks pada semua yang wish. Sahabat, kawan-kawan, kawan facebook, kawan instagram, followers blog. Terutama family tersayang. Moga doa-doa kalian diperkenankan Allah.

Impian aku? Aku harap aku jadi hamba Allah yang lebih baik. Bertambah setahun usia kita bermakna makin dekat kita dengan ajal. Betul?? Jadi aku cuba sehabis baik untuk jadi hamba yang beriman dan bertakwa insyaALLAH. Doakan aku. Selain tu, aku harap di usia 28 tahun ni, rezeki aku semakin murah (harap 'masalah tu' dapat diselesaikan macam yang aku nak), dapat berbakti pada ibu ayah dan family aku, dan jadi anak, kakak, adik & sahabat yang baik. Dan....insyaALLAH di usia 28 tahun ni jugak, aku harap dan terus berdoa agar aku bergelar isteri kepada si dia. Moga dipermudahkan segalanya. Aamiin....

7 comments :

Cik Adda said...

Selamat Hari Jadi , semoga dipanjangkan umur dimurahkan rezki. Mendaoat keberkatan dunia dan akhirat. L)

Farrah MF said...

Happy belated birthday, Thirah! Wishing you another year full of happiness, good health & wonderful life :)

AinAthirah Anuar said...

Happy belated birthday akak !!! May all your wishes becomes true and May Allah bless you <3

amira faqihah said...

HAPPY befday ;)

Melissa Muklis said...

Selamat hari lahir, kak.. Liss punya birthday lepas birthday akak.. 24 oktober :D

Ruqaiyah Amanina said...

Happy birthday :)

Salina Johari said...

salam Kelahiran dear....Amin...moga apa yang dihajati akan tercapai dan dimakbulkan....K.Sal tag ya...

http://www.kisahpondokkecil.com/2015/10/segmen-blogwalking-hanis-masturina.html

 

Copyright 2015 © Athirah Diyana. Design by Ayu Barbydol