Monday, October 19, 2015

Cerita Semalam...

Aktiviti hujung minggu semalam :) Bawak ibu dan adik-adik jalan-jalan kat Wangsa Walk. Memenuhi permintaan ibu untuk tengok wayang. Ibu nak tengok movie Everest, jadi aku dengan adik-adik turutkan je ^^

Aku share duit dengan sorang lagi adik aku untuk aktiviti semalam. Window shopping, jalan-jalan, makan, tengok wayang. Pastu menggila selfie kat tangga, mana-mana port asalkan dapat selfie. Orang tengok? Pedulikan! Bahahaha!!!

Bila sampai rumah ibu cakap "Thanks for today ya. I really enjoy."

Tersengih sampai telinga kitorang adik beradik :D
Review movie Everest ni nanti aku buat post lain ye. 

3 comments :

Melissa Muklis said...

best kan bila spent duit untuk family. terutama dengan parents. hehe

aiman mania said...

ahahahhahahahaha...tuh tak belanja lagi gelang emas lagi tuh...tah apa nnt dia kata...hehehhehee

Mizz Aiza said...

bagus bawa ibu tengok wayang dan window shopping..

 

Copyright 2015 © Athirah Diyana. Design by Ayu Barbydol