Wednesday, September 23, 2015

Salam Aidiladha!

Raya ni korang ke mana? Ramai yang balik kampung kan? Aku dengan family tak ke mana pun. Nak balik kampung pun susah sebab adik aku masih belum sihat. Nak berjalan jauh tak boleh since dia nak baring, kena luruskan kaki. Kalau duduk dalam kereta nanti lenguh kaki dia lagi susah. So ayah decide untuk tak balik kampung, kesian adik aku nanti. Cuma ibu ada ajak beraya rumah BFF beliau kat area Gombak jugak. Tu pun mungkin adik aku tak join. Yelah, kat rumah orang takkan nak baring pulak.

Korang yang balik kampung, take care. Drive safe. Salam Aidiladha semua! Selamat bercuti! ^^

3 comments :

Mizz Aiza said...

salam aidiladha.. kak aiza pun tak balik kampung sebab mak memang duduk dengan akak sekarang ni..

Aisya Ahamad said...

Salam Aidiladha juga. :-)

Siti Yang Menaip said...

huurm dah few days berlalu aidiladha.. tapi nak wish lagi boleh ? hehe
salam aidiladha..

 

Copyright 2015 © Athirah Diyana. Design by Ayu Barbydol