Monday, September 14, 2015

Nuffnang

Heee~~~ada yang tanya kenapa aku tak letak iklan Nuffnang kat blog, boleh tambah side income. Bukan taknak, tapi aku selalu terlupa nak bukak dan update apa yang patut kat Nuffnang tu. Dah 2 kali aku try letak iklan, tapi gitu je lah. Tak update ke hape. Last last aku fedup dengan diri sendiri. Kahkah! Terus remove je ruangan untuk iklan. 

Lagipun aku blogging suka-suka. Memang sejenis manusia yang suka menaip. Sharing itu ini. So blog ni kira betul-betul online diary lah, tanpa sebarang iklan. Hehe...

4 comments :

Eintan Nurfuzie said...

hihi.. jgn cpt giveup.. rejeki mana kita tahu kan

Mizz Aiza said...

teruskan berkongsi.. iklan tu hanya side income je..

aiman mania said...

kekekekkekkee....this is an answer to my quest :D
happy blogging and keep it up!

aiman mania said...

kekekekkekkee....this is an answer to my quest :D
happy blogging and keep it up!

 

Copyright 2015 © Athirah Diyana. Design by Ayu Barbydol