Monday, September 21, 2015

Hello Monday

Haha! Macam ni lah aku hari ni, macam kena paksa pegi keje. Few things happened last week dan sedikit sebanyak mematahkan semangat aku. Mujur ada rakan sekerja dan si dia yang bagi kata-kata semangat. 

Lebih baik mencuba dari menyerah kalah. Pesan si dia. InsyaAllah getting better. Hari baru, semangat baru dan azam baru, insyaAllah. May Allah ease.

2 comments :

Ahmad Hasif said...

Hari baru mula hidup baru buat benda baru.. Sejarah dijadikan sbg teladan dan pengajaran untuk masa akan datang...

Blogwalking sini..

English Cotton

Mizz Aiza said...

semoga didiey bersemangat untuk bekerja.. akak sejak kena kerja syif ni takde monday blues lagi.. cuti akak tak semestinya sabtu atau ahad..

 

Copyright 2015 © Athirah Diyana. Design by Ayu Barbydol