Friday, August 28, 2015

My Motivation

Berapa ramai antara kita yang nak buat sesuatu dengan bersungguh? Give more, put more efforts. Tapi berapa ramai pulak yang berhenti separuh jalan sebab "nanti apa orang kata"

For me, as long as you don't disturb others, annoyed others, do something bad, involve with others work, then just go on! Jangan sebab kau nak give more, kau masuk campur kerja orang lain. Tu dah salah. Selagi kau tak menyakiti & menyusahkan orang, then proceed je lah. Peduli apa orang nak kata.

3 comments :

Diyana Annuar said...

i dont give a shit what people say bout me..
ooppss... sorry bahasa agak kasar..
kita mmg patut jangan pedulikan kata2 org ttg kita lebih2 lagi yg negative,,

Eintan Nurfuzie said...

kena pandang ke harapan

Farrah MF said...

Hidup kita memang tak akan ke mana kalau asyik fikir apa orang kata,..

 

Copyright 2015 © Athirah Diyana. Design by Ayu Barbydol