Friday, July 3, 2015

Surprise Birthday Video

Selasa lepas kan ada iftar, so ada sekali surprise birthday celebration. Untuk birthday tu, under aku. Kerja aku. So aku prepare cakes (nanti aku buat entri lain), pastu aku buat video jugak. Nak tengok? Sudi tengok? Jom!
Aku tak pandai sangat buat video tapi aku usaha lah demi rakan-rakan seperjuangan. Wah gituuu! Video biasa biasa je tapi bermakna. Happy watching guys!

1 comment :

Syira Lokman said...

kunjungan balas..hari ni tak berapa sihat tapi nak juga jenguk kawan-kawan blogger :)

 

Copyright 2015 © Athirah Diyana. Design by Ayu Barbydol