Wednesday, July 15, 2015

Request Dari Ibu

Raya tahun ni, tetiba ibu request kek icing. Ibu nak yang simple simple je. Takmau yang deco nya over. Selain tu ibu juga request....
Bunga kekwa & orkid. Ibu nak gubah sendiri. Tujuan ibu request benda ni sebab ibu nak mengimbas balik kenangan beraya masa muda-muda dulu. Kita layankan aje. So adik aku akan beli kek dan aku keluar duit beli bunga. 
Tapi mana nak cari kedai bunga yang bukak esok????? Takmau beli hari ni sebab nak yang fresh untuk pagi raya nanti.

1 comment :

Aisya Ahamad said...

Beraya dengan fresh flowers dan kek icing gitu. Hehe. Selamat hari raya! ;-)

 

Copyright 2015 © Athirah Diyana. Design by Ayu Barbydol