Thursday, July 9, 2015

Random #2

Cuti weekend bermula. Alhamdulillah. Since last week banyak benda perlu dihadap, finally dapatlah rest kan kepala otak dari hal kerja weekend ni. Esok buat kuih, penat badan tapi at least tak payah sesakkan fikiran dengan hal kerja. Kan? Hope si Iqbal boleh handle everything esok. 
Hari ni aku balik keje, terus menuju ke dapur. Dah kebiasaan sebab time aku sampai rumah, ibu ada kat dapur tengah memasak. So menu hari ni, gulai terung, sambal ikan, ayam goreng kunyit lebihan sahur semalam. Pastu ibu buat onde-onde. Penuh semangkuk! Dah tu tengok dalam kuali ada pulak mee goreng. Sakan ibu memasak hari ni. Korang pulak apa juadah berbuka hari ni?

1 comment :

AinAthirah Anuar said...

Selamat bercuti dan berehat . Buat kuih jgn smpai terlupa lailatul qadar sis . hehe . Semoga kita dipertemukan dengan malam yg dinanti tu :)

 

Copyright 2015 © Athirah Diyana. Design by Ayu Barbydol