Thursday, July 16, 2015

Post Paling Popular Di Blog Aku

Aku usha je. Aku perhati je. Ni memang post yang menduduki carta teratas la. Paling ramai orang view.
Idok le banyak pageview tu macam blog korang. Blog aku bukan fofular punnnnn...Hehe!
So pada korang yang nak buat kuih, boleh ikut resepi yang aku share ni. Sempat lagi nak buat ni. Sebab resepi simple sesangat dan tak perlu banyak bahan.
Untuk Cornflakes Madu sila tekan SINI
Dan untuk resepi kek batik klik KAT SINI
Cornflakes tu kalau taknak bakar pun takpe. Agak-agak leceh, tak payah bakar. Aku bakar sebab nak kasi lekat dan lebih crunchy je. Selamat mencuba!

1 comment :

Aisya Ahamad said...

Cornflakes madu tu faveret kot. Dh la sedap, senang nk buat. Hehe

 

Copyright 2015 © Athirah Diyana. Design by Ayu Barbydol