Friday, July 10, 2015

Deco Raya Ofis

Semalam masa break hour, aku dan beberapa orang colleague pegi Giant, beli barang-barang untuk deco ofis. Nak raya kan? Haruslah deco, kasi mood raya tu meresap masuk ke dalam jiwa sampai memasing malas nak keje. Haha! 
Macam-macam kitorang beli. Kat Giant ada satu section yang khas menjual barang hiasan Aidilfitri. Kitorang dok sambar lampu liplapliplap, ketupat kertas yang warna warni tu, pastu entah rambu ramba ape tah. Semua tu nak gantung la kekonon. Pastu sambar pulak 4 batang pelita warna warni. Ha kau! Biru merah kuning hijau semua ada. Memang meriah sesangat lah ofis kitorang.
Sampai ofis terus deco. Tak menyempat kau kan! Each floor dapat barang deco memasing. Time deco kat G floor, habis sorang pun takda kat department aku. Semua pakat dok menolong kat bawah. Aku tolong tengok aje. Heee~~
Lepas je siap deco terus rasa macam sayu, sebak. Sebab hampirnya Aidilfitri bermakna semakin hampir kita dengan penghujung Ramadhan. Tahun depan berkesempatan ke kita bertemu bulan mulia ni lagi?
Nanti aku upload gambar ofis kat sini ok. Tadi tak sempat snap gambar.

4 comments :

AinAthirah Anuar said...

Tak sabaqnya nak tgok deco ofis akak. cepat2 hihi

AinAthirah Anuar said...

Tak sabaqnya nak tgok deco ofis akak. cepat2 hihi

Aisya Ahamad said...

Ofis sy ni pun dh penuh dgn lampu liplap. Hehehe

nik ros said...

tahun ni tak hiasa apa2 kat opis. byk kije.tak sempat nak hias.hihi

 

Copyright 2015 © Athirah Diyana. Design by Ayu Barbydol