Wednesday, July 15, 2015

Cinta Yang Sempurna - Qanda

Setiap kata yang terungkap
Umpama alasan yang tak bernoktah
Mengapa dugaan melanda
Engkau dan aku
Setiap bicara kan layu

Hilang di mana
Selalu dicemar ungkapan yang berbisa
Mengapa dugaan melanda engkau dan aku
Harapan agar terus bersama
Dan aku tak mahu berpisah

Andainya ku hilang dalam cinta 
Suluhkanlah aku 
Dengan rasa yang sempurna 
Di dalam gelapku 
Dan terus bersama dakapanmu cinta yang sempurna 

Andainya kuhilang dalam cinta
Pautkan kusenyum yang sempurna
Tuk hiasi sepanjang nafasku
Dan bisaku merasakan cinta
Cinta yang sempurna


*ni the latest lagu melayu favorite aku. Hari-hari dengar. Tapi dengar lagu je, kalau tengok music video nak nanges guling guling sebab terlalu kelakar. Masing-masing macam takda idea nak buat apa dalam video tu. Haha!
 

Copyright 2015 © Athirah Diyana. Design by Ayu Barbydol