Monday, July 20, 2015

1 Syawal

Raya memang meriah. Time ni dapat berkumpul adik-beradik. Ini masa yang terbaik dan kena manfaatkan sepenuhnya. Ni aku belum kawen, adik-adik ada yang sekolah lagi, so this is the right time. Mana tahu next year aku dah bergelar isteri, kena raya rumah mertua (Aamiin)...Bila masing-masing dah ada keluarga sendiri, nak berkumpul serentak tu payah sikit. Sementara tak ada komitmen, berkumpul lah selagi boleh.
This year cuma Along je tak ada. Giliran dia beraya di rumah mertua kat Sg. Besar. Meh nak share beberapa keping gambar aku & family. Tapi gambar ayah takda sebab as usual masa sesi bergambar, beliau hilang entah ke mana. Sob sob!

Ni memang tema kitorang setiap tahun. Nak kata sedondon pun boleh lah. Sedondon bab design baju je, warna lain. So bila ambik gambar nampak meriah sikit. 
Gubahan bunga yang huduh tu aku buat. Sekian terima kasih, sila kutuk :P
Kitorang raya kat KL je. Lepas solat raya, baru gerak balik kampung kat Tg. Malim. Petang balik semula ke KL. 
Ok bai.

1 comment :

Siti Yang Menaip said...

hehehe tema lebih kurang samalah.. pink biru jugak CT sekeluarga pun..
slamat hari raya.. maaf zahir batin..

 

Copyright 2015 © Athirah Diyana. Design by Ayu Barbydol