Thursday, June 4, 2015

Minum Petang Di Office

Kat office aku ni, petang petang je, kalau ada yang lapar, biasanya Iqbal akan round kat semua department level kitorang untuk buat derma kilat. Hihi! Department yang 1 level dengan aku adalah department aku sendiri (HR/Admin), IT & Account.
Biasanya sorang akan bagi RM2-RM3. Ada jugak yang akan hulur RM20 pastu yang lain-lain akan topup sikit-sikit je. Kalau Iqbal buat gitu, dapatlah dekat RM30. Pastu dia pun merempit pegi kedai. Dengan duit sebanyak tu, jenuh jugaklah nak habiskan kuih-muih depan mata.
Ha ni semua yang biasa dia beli. Sekali hidang penuh meja kat pantry. Pastu ramai-ramai mengadap, makan-makan sambil borak bergelak ketawa. Memang happening giler petang kitorang kat office.

5 comments :

Normi Nieza said...

wah..best tu..:)

Nabihah Arrose said...

Wah minum petang :-)

cik Anggur said...

kt ofis sue pn ama jugak...mmg memasing akn bawa sorang sikit....selalunya desert la..so boleh byg kalo ari2 mkn desert badan semangat je naik heheheheh apapn mkn reramai ni emmg nikmat smbil mkn smbil sembang smbil ketawa..tak terasa makanan abes

Cik Yaya said...

untunglaaa ade minum / mkn ptg kt ofc ramai2 cenggitu..ofc yaya mkn sdri2 je..huhu

AinAthirah Anuar said...

Bahagianya kalau tiap2 ptg boleh makan semua ni. hahaha. tamabh pisang goreng dngn kopok lekor tu. pehhhhh !

 

Copyright 2015 © Athirah Diyana. Design by Ayu Barbydol