Wednesday, June 17, 2015

Lama Menghilang

Morning korang!! Lama giloz tak update blog tercinta ni ha. Dari hari Jumaat kot. Busy lah. Banyak benda kena settle. Nak buat autopublish post pun tak sempat. Sorry lah geng. InsyaALLAH esok start update bebanyak macam biasa. Hari ni tak boleh spam news feed korang lagi sebab baru hari ni aku masuk ofis. 2 hari aku ke Lumut, ada First Aider Training. Bagi aku settlekan apa yang perlu dulu, lepas tu baru aku ngadap pc 24 jam. Haha! Ok tata ^^

3 comments :

Chic Na said...

selamat membizikan diri didiey.. :)

Cik Yaya said...

salam..
eh snyap je ke?yaya pon xperasan..hehe
jrng online >,<

Siti Yang Menaip said...

iols x menghilang tapi adus.. x ada masa nak blogwalking..

 

Copyright 2015 © Athirah Diyana. Design by Ayu Barbydol