Monday, June 29, 2015

Iftar + Birthday Celebration

Pheww! Esok ada iftar company. Dan diselitkan elemen surprise birthday celebration untuk staff yang lahir pada bulan April, May & June. Fyi, company tempat aku mencari rezeki halal ni memang celebrate birthday staff 3 bulan sekali. Dan semuanya under aku dan Iqbal.
Menjadi ke idok surprise tu nanti, wallahualam. As long as everything goes well & smooth, aku dah puas hati. Video yang aku buat, hmmm....Guna movie maker je. Buat sensorang. Aku bukan kreatif macam orang lain, dan jarang sangat aku buat video. 
Tadi settle briefing semua dayang-dayang yang bakal bertugas esok. Haha! Dipaksa untuk kerah keringat. Aku memang dengki sebab takmau diorang duduk rileks makan makan makan. Kehkeh! Kek, cupcakes & coklat esok siap insyaALLAH. Please pray for me. Moga semuanya berjalan lancar. Cuak beb sebab aku kena bawak kek dari pintu masuk. Ohoiii!!! I hate too much attention!

1 comment :

Cik Yaya said...

kipidap!!
hehe (tetibe)

 

Copyright 2015 © Athirah Diyana. Design by Ayu Barbydol