Friday, June 19, 2015

Hari Pertama Puasa

Nak gelak tengok gelagat officemate semalam. Almaklumlah first day puasa, terus masing-masing lentok sana lentok sini. Macam budak-budak kan? Haha! Tapi benda tu biasa kot sebab dah setahun kita dok menghadam makanan tetiba ha kau, tak makan apa-apa. Still kena biasakan diri walaupun kau dah tua bangka. Kehkeh!
Ada dapat snap gambar dak Iqbal tido semalam. Dah post kat fb, tapi nak post kat sini tak sampai hati pulak. Hahahahaahahaha!!!! Dengan boncet nya. Ooopssss! Pukul 9 pagi baru masuk office dia bantai membuta. Memang aku post lah kat fb. Sorry kebal!
Aku pulak? Haruslah maintain steady. Heee~~Alhamdulillah masih ok. Balik keje pun rilex je jalan kaki, 15minit dah sampai. Adik aku tak dapat ambik sebab dia berniaga air kat bazar. So exercise lah sikit. Kalau tak kurus jugak puasa ni makan penampar jawabnya. Tangan sendiri tampar diri sendiri!
Hari ni 2nd day puasa, semua start bersemangat. Chaiyok chaiyok!

2 comments :

Chic Na said...

comelnya.. tersadai terus kat shelf tu.. haha.. didiey jgn camtu tau.. :)

Eka Tikah said...

haha. kalau mereke yg kerja berat tu lentok sana lentok sini boleh terima. kalau yg office ni, hmm. fikir jap. hahaha ><

 

Copyright 2015 © Athirah Diyana. Design by Ayu Barbydol