Monday, May 4, 2015

Rest Day

Fuh! Kemain lama aku tak update. 3 hari kau. Serius tak sempat nak buat schedule post. Nenek aku ada kat rumah, 2 minggu duduk sini. Jadinya takkan aku nak ngadap laptop lelama. Kan??
Ok. Hari ni aku cuba buat schedule post. Ada masa sampai 3.10 nanti je sebab kejap lagi nak tengok Running Man. Hehe...
Hari ni rest day. Dari hari Jumaat aku busy pegi rumah kawan aku, dia dah kawen weh!!! Bajet macam aku busy teramat padahal aku tunjuk muka je kat sana. Wee~~~~ Nanti aku story pasal wedding dia okeh.
HAPPY WESAK DAY kepada yang menyambutnya. Dan SELAMAT BERCUTI!!!

No comments :

 

Copyright 2015 © Athirah Diyana. Design by Ayu Barbydol