Wednesday, May 6, 2015

Pageview Meningkat

Alhamdulillah. Dulu dulu susah betul nak dapat pageview. Kalau dapat 30 pv sehari pun dah suka sangat. Tapi lately aku perasan yang pv blog aku dalam masa sehari mencecah ratusan angka. Paling banyak 400++ sehari. 

Ni dah kira banyak dah sebab aku bukan blogger otai macam korang semua. Dapat 400 pv sehari pun bersyukur sangat sangat!

Thanks pada semua yang sudi singgah blog aku, baca coretan aku, tinggalkan komen di entry. Sebab korang lah ni pv blog aku meningkat. InsyaALLAH aku cuba sampaikan lebih banyak ilmu bermanfaat yang boleh diamalkan dalam kehidupan seharian. Terima kasih daun keladi, nanti singgah lah lagiiiii....

4 comments :

Farrah MF said...

Tahniah! Moga semakin semangat berblogging :)

ziana eunos said...

tahniah ^_^
harap terus meningkat lagi hihi

Maria Firdz said...

tahniah dik.. Keep it up..

Cik Yaya said...

fuyooo
dasat tu.....same2 kita usaha perbaiki agar entri lebih baik dri sblmnye =D

 

Copyright 2015 © Athirah Diyana. Design by Ayu Barbydol