Wednesday, May 13, 2015

Busy Konon!

Bagi korang yang bekerja, ada tak kat ofis korang manusia yang suka pura-pura busy? Mungkinlah dia agak busy tapi gaya dia tu mak aih! Gayanya seolah-olah dialah pekerja paling busy di dunia ni. Hahaha!!! 
Setakat ni kat ofis aku takdalah pulak. Ke ada? Hihi! Lantak diorang lah, asalkan kerja siap. Tapi adakalanya bila tengok rasa macam nak sound kan. Kehkeh....Rasa nak kata "kau tak payah poyo sangat bajet bajet busy!"
Tak pun korang tampal je lah notis macam ni.
Hahaha! Ok bai!

3 comments :

Siti Rohaida Yusof said...

ada...my boss tu,nampak macam busy..tapi tgk website mudah...iskk..geram

Sue Izza said...

sib baik la kat opis ai 3 orang je hhehehehe

Zizie Zack said...

masa praktikal dulu, selalu buat pura2 bz bila bos lalu. hehehehe

 

Copyright 2015 © Athirah Diyana. Design by Ayu Barbydol