Thursday, May 28, 2015

Airis Wide Shawl

Dalam entry INI aku ada share tentang Airis Wide Shawl yang jadi pilihan aku. Kali ni aku nak share lagi. Sebab? Entry sebelum ni aku pakai shawl warna hitam, kali ni maroon pulak. Haha..Korang layankan ajelah ye.
Material: High Quality Chiffon
Panjang: 2 meter
Lebar: 0.8 meter
Amacam??? Besar kan shawl ni? Super wide!!! Suka suka suka. Memang boleh cover sampai bawah dada la. 
See? Labuh kan?
Abaikan muka yang macam kuih pau tu ok.
Sape nak beli shawl ni, boleh usha instagram PRETTYINHIJABBOUTIQUE 
Harga: RM39
Tapi kalau beli 3 helai, RM100 tak termasuk postage. Wow!!!!! Murah & berbaloi sangat! Cepat cepat! Pegi order untuk raya sekarang.

Secara ringkasnya aku suka Airis Wide Shawl ni sebab
*BERKUALITI
*MURAH
*SUPER WIDE
*SENANG DIBENTUK
*PILIHAN WARNA MENARIK
*OWNER RAMAH & BAIK HATI

#airiswideshawl
#shawlpilihan
#hijabsista

3 comments :

AinAthirah Anuar said...

Pau pau pun comel ^^ . Besaq betoi bidang dia (y)

Haziqah Muhamad said...

Awakkk, nak invite awak join giveaway dekat belog kita. Meh join meh. Hihi. :)

inijurnalkitapunya.blogspot.com

Cik Yaya said...

weeewiittt ^,^

 

Copyright 2015 © Athirah Diyana. Design by Ayu Barbydol