Thursday, April 16, 2015

Sandwich Yang Yummy!!!

Suka makan sandwich? Aku suka. Suka sandwich telur? Aku suka. Suka sandwich tuna? Aku suka. Suka sandwich ayam? Pun aku suka. Aku, apa yang tak suka. Pasal makan aku ke depan dulu. Hehe...
Tapi cuba tanya, rajin tak nak buat sendiri? Haruslah jawapan aku tak! Malas weh! Nak2 bila kau suka semua jenis sandwich dan kau nak makan semua sekaligus. Memang tak lah nak buat sendiri. Itu aku. Kalau orang lain mungkin rajin. Aku ni memang dari azali pemalas. Heee~~~
Jadi solution aku adalah....Jeng jeng jeng!!!
Semua di hujung jari. Order online dan sampai di muka pintu rumah aku. Hebat zaman sekarang. Hewhewww..
Ni aku order dari instagram garsa.kitchen Dah lama aku perhati, usha2 ig diorang ni. Retis2 pun selalu makan sandwich diorang. Semalam dengan tahap kebulur melampau, aku order lah.
Rasa? Sedap sesangat tak tergambar dek kata-kata! Ha gituuu. Sedap bebenau nampaknya ye. Memang sedap! Tak rugi beli.
Garsa Kitchen sediakan banyak pilihan sandwich. Antaranya beeftastic, tuna turner, eggstacy, dll. Korang pilih la nak yang mana. Macam semalam, sebab aku tamak nak rasa semua, aku order set Fiesta. Memang fiesta giler lah dalam box tu. Semua flavor ada dalam 1 box. 24pcs, semua dapat rasa. Memang ummpphhh!!
Pegi follow ig diorang kalau nak info lebih lanjut. Serius tak rugi keluar duit sikit untuk rasa makanan sesedap ni. Adik aku sampai hadap box sandwich tu sambil main phone, rilek2 depan tv. Nikmat dunia. Hihi!
Sila sila follow & order bebanyak dari Garsa Kitchen okeyh. Nak buat sendiri pun, hmmm.....
Kbai!

3 comments :

Maria Firdz said...

Wah.. tgk pun terliur juga,,,

Izzati Amira said...

huyooooo.... sedap2 je utk tatapan mata petang2 ni. hehe

Siti Yang Menaip said...

haaa ? hehehe macam2 skarang ni kan.. tapi bagus untuk yang tak berapa rajin cem CT ni ahaks..

 

Copyright 2015 © Athirah Diyana. Design by Ayu Barbydol