Friday, April 17, 2015

Blog Review

Baiklah. Ini bukan segmen. Bukan GA. Bukan contest. Ni saja saja suka hati aku. Dengan baik hatinya (sebenarnya macam tak ada idea nak update blog) aku nak review 5 blog yang bertuah (bertuah keeee).
Syarat-syarat:
Followers blog korang KURANG DARI 300 ORANG
Tu je syarat aku. Kenapa bawah 300? Sebab tujuan aku buat review ni selain daripada aku dapat up entry (hehehe...), aku jugak nak tolong korang up follower korang. InsyaALLAH. Aku tak janji lah follower korang boleh naik mendadak sebab aku bukan fofular punn... Pageview pun tak hebat. Tapi aku try buat review sebaik mungkin.
So sesiapa yang nak aku review, boleh tinggalkan link blog kat kotak komen.
Mekaceh....Bye!

4 comments :

Shuhaida Kabdy said...

Assalamualaikum Tira..akak nakkkk...hihihi

Farrah MF said...

Rajinnya Athirah nak buat review :) Akak datang buat kunjungan hujung minggu.

Siti Yang Menaip said...

rajinnyaaa ehehe..

Bey baby said...

Assalammualikum.saya

 

Copyright 2015 © Athirah Diyana. Design by Ayu Barbydol