Wednesday, April 29, 2015

Bila Lunch Hour Tiba...

Nak tanya 1 soalan boleh tak? Korang2 yang bekerja di pejabat, pernah tak bila tiba je lunch hour, korang jadi buntu tak tahu nak makan apa. Pernah tak korang fikir dari pagi nak makan apa dan dekat mana tapi sampailah lunch time, masih tak dapat jawapan.

Fikir benda simple macam tu je, dah jadi semak otak. Pastu sendiri stress. Entah pape. Haha! Tu mengata diri sendiri tuh! Hihi...
Meh share sikit. Kalau dah hari-hari benda sama, makan kat tempat yang lebih kurang sama, apa pilihan yang korang buat. Tak lunch langsung, pegi tempat makan jauh sikit, atau berhenti kerja?? Hahahahaha!!!! Ok itu over!
Tata!

4 comments :

Princess Mimi said...

selalu sngt!!Last2 mkn mknan yg sma..ngekkkkk

Z@i Z@mR33 said...

selalu...

kdg2 beli roti mkn time lunch cicah milo je la

farah syamimi said...

always!

Cik Yaya said...

xde..sbb jrng mkn lunch..huhu

 

Copyright 2015 © Athirah Diyana. Design by Ayu Barbydol