Saturday, April 11, 2015

Apa Sudah Jadi

Uhuuiii!!! 5 hari tak update blog. Apa sudah jadi??? Kekonon masa aktif ber-blogging balik hari tu, nak update setiap hari, taknak missed update. Sekali hambek kau! 5 hari tuuuuu~~
Busy lah! Siang kerja, malam nak basuh baju, sidai kain, makan, mandi. tidur. Nak buat schedule post pun tak sempat tau tak. Maaf lah ye. Aku ni baru start kerja balik. Dah berbulan duduk rumah, jadinya bila start kerja, badan jadi malas dan penat time malam. Nak mengadap laptop update itu ini memang tak lah. Hoho...
Search keyword paling menarik perhatian adalah 'gst bengong'. Kuikui!!
Ok. Dah. Nak buat schedule post lepas tu BW pulak. Ni pun nasib baik dapat hadap laptop. Baru balik kerja. Urgent case terpaksa ke ofis. Nak tidur, hati teringat kat blog. Eceh!! 
Kbai.

1 comment :

Farrah MF said...

Hihihi comelnya keyword gst bengong tuh! Selamat berehat Athirah. Mentara nak get use dengan rutin memang penat sikit :)

 

Copyright 2015 © Athirah Diyana. Design by Ayu Barbydol