Wednesday, April 1, 2015

Water dispenser murah [STICKY POST]

Korang tahu tak WATER DISPENSER? Selalu kat office ada guna. Kat rumah pun ada je yang guna. Kenapa orang guna water dispenser ni? Sebab nak kan bekalan air bersih. Air putih yang kita masak kat rumah tu majority tak bersih. Check salur air paip kat rumah tu, berkarat! Pastu korang tadah air tu, masak, buat minum. Pendidihan & pemanasan tak menjamin kebersihan & kualiti air tu ok.

Ada jugak orang guna water dispenser tapi air yang digunakan tu air suling ataupun air minuman. Bukan air mineral. Badan kita perlukan air mineral. Sebab??? Hah baca SINI. Baca! Penting sangat tau!

Ok. Bagi sesiapa yang nakkan water dispenser, korang boleh rujuk pakej di bawah. Pilih mana korang nak dan dirasakan sesuai.

PAKEJ A:Dispenser table top----> Hot & Warm~~~Price: RM107.50
Dapat dispenser + 1 botol air 19 liter
Harga sebotol air 19 liter: RM7.50
PENGHANTARAN PERCUMA KE SELURUH LEMBAH KELANG

PAKEJ B:Dispenser stand floor----> Hot, Warm & Cold
Starting:
Sewa dispenser: Deposit RM100, RM25 bulanan                                 Beli dispenser: RM500
Dapat dispenser + 1 botol air  19 liter
Harga sebotol air 19 liter: RM7.50
**Sesuai untuk kegunaan pejabat & rumah.
PENGHANTARAN PERCUMA KE SELURUH LEMBAH KELANG
Untuk setiap pakej, korang akan dapat FREE 1 botol air 19 liter. Macam ni

Ni memang dijamin 200% air mineral ye. Sedikit info tentang air mineral ni.
Berbaloi. Jimat.

Tira survey harga pasaran untuk sebotol air mineral. Kot lah korang kata alaaa buat apa beli water dispenser bagai. Air mineral tu pun boleh beli kat kedai. Berlambak jual.

Ha meh nak bagitau. Air mineral brand XXX (9.5 liter) kat Tesco RM10.99!!! Yang ni? RM 7.50 je untuk 19 liter, bila habis, refill dengan harga tu je. Boleh tahan berapa hari, kira sendiri. Hehe!

Water dispenser tu pulak korang bayar awal2 je. Pastu korang gunalah sampai korang takda lagi dalam dunia ni. Siap boleh buat harta turun temurun gitu. Hahaha!

Okeh. Sesape nak info lanjut, boleh contact
En. Mohd Ezreen (Bobo)
012-7356872




2 comments :

Cik Yaya said...

wahh mmg murah tu..tp bnyk2 botol kt uma..huhu..xde yg terus dari paip ke..? =p

hainom OKje said...

Belum terfikir lagi nak guna Water Dispenser ni.... pakai cerek jer dulu hihi

 

Copyright 2015 © Athirah Diyana. Design by Ayu Barbydol