Thursday, March 12, 2015

Off to Sabah ^_^

Yeah! Finally saat dinanti bakal tiba. Plan dari last year  tau tak. Tak sabarrrrrr!!!

InsyaALLAH esok Tira & family akan ke Sabah. Cuti2 Malaysia. Dan dalam seminggu tu jugak segala post adalah auto-post ye. Nanti dah balik Tira terjah balik sesape yang sudi singgah blog ni.

Doakan kami ye!

3 comments :

Cik Yaya said...

as'salam thirah..
wah nak g bcuti ke sabah ye..beshnyerr....xpernah lagi g sabah..

Z@i Z@mR33 said...

sronoknya...

selamat bcuti :)

yen(toka ziizokukuto) said...

salam perkenalan,,
wahhh,,bercutiii,,,best lah gi sabah,,,,cantik,,dapat tenangkan fikiran,,,,huhuh entry pun auto update ye,,,bgus,,terurus :)

 

Copyright 2015 © Athirah Diyana. Design by Ayu Barbydol