Monday, March 2, 2015

New look. I'm back!

Fuh! Lamanya tak update blog. Bila penyakit 'M' melanda, memang langsung tak pedulikan blog tercinta. Tapi since last week entah kenapa hati meronta-ronta nak menaip balik. Rindu blog. Rindu kawan2 kat sini. Rindu nak share cerita & tahu perkembangan followers tersayang.

So now I'm back! (acah acah ada orang kisah)

Alhamdulillah blog berwajah baru. Nama blog pun bertukar. No more 'The Diary of Didiey'. Sekarang guna brand baru, nama sendiri. Cewah! Uikss!! Nama ai olzzz sedap tau ^_^

Dan, dalam setiap post nak bahasakan diri sebagai 'Tira'. Dulu guna nama didiey sebab my bff panggil macam tu. Tapi sebenarnya kebanyakan kawan2 panggil dengan nama Tira. =)

Next post tira cerita pasal designer blog ni ok. Dan kenapa tira pilih dia. Oi! Dah berbulan tak update, haruslah otak bergeliga dengan idea-idea menarik (kekonon!)

Ok. Tata!

Psst~~terasa macam nak buat Giveaway lah. Hadiah dah ada kotttt. Haha!

No comments :

 

Copyright 2015 © Athirah Diyana. Design by Ayu Barbydol