Thursday, March 5, 2015

Hokkaido Cake

Sape pernah makan Hokkaido Cake? Macam ni rupa dia.
Kek ni lembut sangat! Ada cream kat dalam. Krim jagung. Tira first time makan ni sebab kak ipar yang ajar. Serius sangat sedap! Sekali makan mesti nak lagi!
Jual dalam box macam ni. 1 box ada 6 pcs Hokkaido Cake. Tira tak tahu lah kek ni asal dari Jepun ke hape. Sebab nama Hokkaido tu pun ala2 Jepun kan? Sape nak try boleh pegi cari kat King's ataupun Pistachio. Tapi dari tekak tira ni rasanya yang King's punya lagi sedap. Weehooo!!

3 comments :

Mialia Amelia said...

pergh nampak sedap meh. memang jepun pon hokaido tu :P nama tmpat .kalau x salah la

Diyana Annuar said...

pernah!! and mmg sedaapp

cik kiera said...

Fuhh, tak pernah dengarrr kek ni. Mana nak cari? Huhuhuuuu

 

Copyright 2015 © Athirah Diyana. Design by Ayu Barbydol